Sari la conținut

Exotice și izolate: vizitează aceste cabane uimitoare

Dacă visezi la o evadare din cotidian și la petrecerea timpului într-un cadru izolat și exotic, atunci cabanele pot fi opțiunea ideală pentru tine. Aceste locuri unice îți oferă o șansă de a te reconecta cu natura și de a scăpa de agitația orașului. Iată câteva cabane uimitoare din întreaga lume pe care merită să le vizitezi pentru o experiență de neuitat.

The Mirrorcube, Suedia

Aflată în Pădurea Lule River din Suedia, The Mirrorcube este o cabană incredibilă care se camuflează în mediul înconjurător datorită exteriorului său acoperit cu oglinzi. Cabana este complet ecologică și oferă o priveliște spectaculoasă către pădure.

Treehotel, Suedia

Suedia se bucură de multe cabane fantastice, iar Treehotel este una dintre cele mai celebre. Cu camere construite în copaci la înălțime, această locație unică îți oferă senzația de a fi în armonie cu natura.

Cabanele Hobbiton, Noua Zeelandă

Fanii „Stăpânului Inelelor” vor adora Cabanele Hobbiton din Noua Zeelandă. Aceste cabane, inspirate din filmele lui Tolkien, oferă o experiență autentică în lumea Hobbitului.

Fogo Island Inn, Canada

Situat pe insula Fogo din Canada, acest hotel de lux oferă camere cu design modern, dar și oportunități de explorare a peisajului marin izolat și a culturii locale unice.

Six Senses Zighy Bay, Oman

Aflat în Golful Oman, acest resort de lux oferă cabane cu piscine private și vedere la munte. Poți ajunge aici cu parapanta, creând astfel o experiență inedită.

Blancaneaux Lodge, Belize

Blancaneaux Lodge, deținut de regizorul Francis Ford Coppola, este o cabană de lux situată în pădurea tropicală din Belize. Aici te poți bucura de aventuri în natură și de luxul unei cabane elegante.

Icehotel, Suedia

Icehotel din Suedia este o cabană temporară construită în fiecare an din blocuri de gheață. Oferă o experiență cu adevărat unică pentru cei dornici să se bucure de frigul polar.

Kakslauttanen Arctic Resort, Finlanda

Acest resort din Finlanda oferă igluuri din sticlă și cabane tradiționale din lemn. Este locul perfect pentru a observa aurorile boreale în confort.

Montana Magica Lodge, Chile

Acest hotel-cabană din Chile are forma unei cascade și este situat în mijlocul pădurii tropicale. Poți ajunge aici doar cu ajutorul unei pasarele suspendate.

Amangiri, Utah, SUA

Amangiri este o locație de lux înșurubată în peisajul desertic al statului Utah. Camerele sunt construite în jurul unor formațiuni stâncoase, oferind priveliști uluitoare.

Indiferent dacă preferi izolarea în mijlocul naturii sau confortul luxuriant, aceste cabane uimitoare te așteaptă pentru o experiență de neuitat. Oricare dintre aceste destinații te va ajuta să scapi de stresul cotidian și să te bucuri de liniște și frumusețe într-un cadru exotic.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *